Feltöltés alatt...

Prémium védelem az egyedi és lebomló iPhone 12 Mini tokunkkal. Óvd a környezeted és fejezd ki véleményed az egyik legjobb telefontokunkkal!

Környezetbarát iPhone 12 Mini védőtok

Ellenálló védelem amely egyedien óvja az új 2020-as Apple készüléked a sérülésektől és a karcolódástól is! Ha pedig meguntad, vagy egyszerűen csak lecserélnéd akkor komposztálható és teljesen lebomlik.


Lebomló iPhone 12 Mini tok

Az összes RealCare tokunk egyedinek számít, hiszen a valódi növényi alpanyagok és rostok különböző mintában megjelennek a hátlap külső és belső felületén is, ezzel összetéveszthetetlen mintázatot adva a te Apple telefonodnak.


Komposztálható iPhone 12 Mini telefontok

Precízenmegalkotott illeszkedés, amely megfelelően védi a telefonod a legtöbb szennyeződéstől. Az ütésállóságról a megalkotott növényi anyagunk gondoskodik. A gombok és csatlakozók könnyedén használhatók maradnak.

Természetbarát iPhone 12 Mini hátlap

Speciális védőtokod nem csak mások tekintetét vonzza majd, hanem a készülék hátsó kameráját is védi a karcolódásoktól. Az egyik legkülönlegesebb iPhone 12 Mini tokunkkal pedig, sokáig karcmentesen használhatod a telefonod.